З двох сіл, відстань між якими дорівнює 63км, одночасно назустріч один одному виїхали два мотоциклісти Швидкість одного з них менше швидкості другого

З двох сіл, відстань між якими дорівнює 63км, одночасно назустріч один одному виїхали два мотоциклісти Швидкість одного з них менше швидкості другого

    *
  • Яка відстань проїжджає 1 мотоцикліст за 3 год? 40 * 3 = 120 (км) - проїхав 1 мотоцікліст.Какое відстань проїжджає 2 мотоц.за 3ч? 60 * 3 = 180 (км) -проехал 2 мотоцикліст за 3ч.Какое відстань між селищами ? 120 + 180 = 300 (км) - всего.Ответ: 300 км між селищами

Внимание, только СЕГОДНЯ!
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

36 − = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: