У магазині було 280 кг пшона За день день продали дві сьомих його частини

У магазині було 280 кг пшона За день день продали дві сьомих його частини 2/7 від 280 = 80 кг 280 - 80 = 200 кг - залишилося. 1) 280: 7 = 40 - 1 частина2) 40 * 2 = 80Відповідь: 80 кг пшона продали за 1 день

Continue reading


У Васи несколько орехов,а У Мити их в 2 раза меньше У обоих мальчиков вместе 6 орехов Сколько орехов у каждого

У Васи несколько орехов,а У Мити их в 2 раза меньше У обоих мальчиков вместе 6 орехов Сколько орехов у каждого У Васи 4 , а у мити 2 Пусть у первого мальчика их х, тогда у второго 2х, х+2х=63х=6.У первого 2 , у второго 4

Continue reading


решить задачу

решить задачу 300:(70+80)= через 2часа они встретятся (70*4)+(80*4)=600км будет между ними через 2 часа ,если они продолжат движение после встречи 1) 70+80= 150 общая скорость2) 300/ 150 =2 через столько часов они встретятся3) 70*24)80*2=160сейчасэто каждый проедет после встречи за 2 часа160+140=300

Continue reading


вирішити рівняння з задачника 4 класу (Гейдман) 859 + x: 6 = тисячі двісті двадцять чотири

вирішити рівняння з задачника 4 класу (Гейдман) 859 + x: 6 = тисячі двісті двадцять чотири X: 6 = 1224-859X: 6 = 365X = 365x6X = 2190 Х: 6 = 1224-859х: 6 = 365х = 365 * 6х = 2190Перевірка:2190: 6 = 365365 = 365-вірноВідповідь: х = 2190

Continue reading


Бабусю, мати і дочка в магазині запитали, скільки їм років Бабуся відповіла ,, Нам 117 років ,, мама відповіла ,, Мені 40 років, а дочка на 25 років молодший за мене ,,

Бабусю, мати і дочка в магазині запитали, скільки їм років Бабуся відповіла ,, Нам 117 років ,, мама відповіла ,, Мені 40 років, а дочка на 25 років молодший за мене ,, Бабусі 62 роки, доньці 15 років 1. 117-40-25 = 52 (року) - бабусі

Continue reading